Audi Online Deals

Prețuri speciale și avantaj client suplimentar de 1.000 de Euro.

Rezervă acum unul din modelele Audi cu livrare imediată!

Audi Online Deals

Beneficiezi acum de 1.000 Euro reducere suplimentara pentru modelul Audi dorit!

Rezerva unul din modelele Audi cu livrare imediata, disponibile in Campania Online Deal, cu preturi speciale. Este foarte simplu! Platesti o taxa de rezervare online, iar suma nu va fi retrasa din contul tau, ci doar blocata si ulterior eliberata. Ai 10 zile timp pentru a incheia contractul de vanzare-cumparare. Te poti razgandi oricand in acest interval. Pentru rezervarea online direct pe site, primesti o reducere suplimentara de 1.000 Euro.

Pentru mai multe informații despre ofertă, vizitează www.audi.ro/audi-online-deal sau contactează-ne la tel. +40234577109  sau email audi.sales@autocenter.ro 

Toate preturile/reducerile mentionate sunt preturi/reduceri recomandate si includ TVA. Reducerile includ discount-ul pentru rezervarea online. Oferta valabila pentru persoane fizice si persoane juridice, doar pentru comenzile online si in limita stocului disponibil. Rezervarea se face online prin achitarea taxei de rezervare (preautorizare a cardului bancar, fara ca suma sa fie retrasa de pe card) in valoare de € 500,- la cursul de schimb de 4,8 Lei = 1 Euro. Autovehiculul selectat este rezervat pentru o perioada de 10 zile calendaristice de la data confirmarii rezervarii, iar contractul de vanzare-cumparare si livrarea urmeaza a fi efectuate prin intermediul Distribuitorului selectat. 

Discountul suplimentar de € 1.000,- cu TVA este o reducere acordata pentru achizitiile efectuate in urma rezervarilor Online, si se acorda la incheierea contractului de vanzare-cumparare, prin intermediul Distribuitorului selectat. Aceasta suma va fi scazuta din pretul de vanzare. Aceasta reducere suplimentara este valabila pentru toate rezervarile efectuate online pana la data de 31.07.2020.

Pentru a anula o rezervare efectuata puteti completa formularul disponibil la adresa https://www.audi.ro/stornare si transmite pe e-mail la rezervari-audi@porsche.ro.

* Oferta este supusă unor termene și condiții, în limita stocului disponibil. Mașinile din imagini sunt cu titlu de prezentare.