Liga profesioniștilor: Avantaj client până la 13.300 EUR

Ofertă dedicată reprezentanților profesiilor liberale pentru achiziția modelelor Audi A1, A4, A6, Q2, Q3, Q5.
Liga Profesionistilor

Confort, putere, stil, inovație - Audi îți oferă toate beneficiile pe care le cauți. Descoperă modelele din oferta specială Audi pentru reprezentanții profesiilor liberale și află dacă poți beneficia și tu de oferta dedicată celor care au decis să își creeze propriul viitor.

Oferta este dedicată reprezentanților profesiilor liberale: Arhitect, Auditor financiar, Consultant financiar, Contabil autorizat, Expert contabil, Avocat, Notar public, Executor judecătoresc, Mediator, Medic, Medic dentist, Medic veterinar, Psiholog, Sociolog. Mai multe detalii despre ofertă, aici.

* Avantaj minim recomandat (TVA inclus) valabil pentru modelul Audi Q5 Design 35 TDI quattro Stronic cu pachet Advanced. Mașinile din imagini sunt cu titlu de prezentare. Oferta este valabilă în limita contigentului disponibil.

Audi A1: Avantaj client până la 4.090* Euro (cu TVA)

De ce să fii bun când poți fi extraordinar la volanul sportivului Audi A1 Sportback! Generos și confortabil, cu un design deosebit de dinamic, A1 e partenerul ideal pentru stilul de viață urban. De asemenea, datorită sistemelor de infotainment, de asistență la parcare și cameră spate, modelul A1 Sportback este optim pregătit pentru viitorul digital.

Consum mixt: 6,0-4,8 l/100km. Emisii CO2: 137-108 g/km.

*Avantaj total (TVA inclus) valabil pentru modelul Audi A1 SB Advanced 25 TFSI manual cu pachet Advanced. Mașina din imagine este cu titlul de prezentare. Oferta dedicată practicienilor profesiilor liberale este disponibilă până pe data de 30.06.2020, în limita unui contingent limitat. 

Audi A4: Avantaj client până la 11.170* Euro (cu TVA)

Grație noului design și a caroseriei complet schimbate , caracterul sportiv al limuzinei Audi A4 este acum mai dinamic, mai puternic și mai atractiv ca niciodată. Interiorul, estetic și practic totodată, beneficiază de cea mai bună calitate în materie de finisaje și tehnologii inovatoare de digitalizare, infotainment și asistență a șoferului, pachet desăvârșit de motoarele de înaltă performanță cu care este dotat acest model.

Consum mixt: 4,9-6,8 l/100 km. Emisii CO2: 125-155 g/km.

*Avantaj total (TVA inclus) valabil pentru modelul Audi A4 S-Line 35 TDI Stronic cu pachete Confort și Business. Mașina din imagine este cu titlul de prezentare. Oferta dedicată practicienilor profesiilor liberale este disponibilă până pe data de 30.06.2020, în limita unui contingent limitat. 

Audi A6: Avantaj client până la 12.820* Euro (cu TVA)

Când designul se împletește cu eficiența și sportivitatea cu eleganța. Când inovația și precizia merg mână în mână, iar eleganța progresivă devine sesizabilă în fiecare linie. Când forma și funcționalitatea devin un statement, iar progresul este mai presus de orice. Atunci există un nou element care dă tonul în clasa business: Audi A6 limuzină. Mai atletic decât oricând. Suveran ca întotdeauna.

Consum mixt: 4,1-7,0 l/100km. Emisii CO2: 107-159 g/km.

*Avantaj total (TVA inclus) valabil pentru modelul Audi A6 Design 40 TDI Stronic cu pachet Advanced. Mașina din imagine este cu titlul de prezentare. Oferta dedicată practicienilor profesiilor liberale este disponibilă până pe data de 30.06.2020, în limita unui contingent limitat. 

Audi Q2: Avantaj client până la 6.580* Euro (cu TVA)

Pentru aventurile în afara drumurilor bătătorite sau pentru cotidianul urban: Audi Q2 este un automobil cu calităţi variate. Având un design proaspăt şi tehnologii de ultimă oră la bord, acest automobil îmbină designul cu plăcerea condusului şi cu calităţi deosebit de practice. Sistemele de conectivitate, infotainment şi de asistenţă ale acestui SUV compact provin din segmentele auto superioare, fiind mai avansate decât cele pe care le întâlnim de regulă în gama oferită pentru modelele din această clasă.

Consum mixt: 4,4-6,5 l/100km. Emisii CO2: 114-147 g/km.

*Avantaj minim recomandat (TVA inclus) valabil pentru modelul Audi Q2 Design 35 TFSI Stronic cu pachet Advanced. Mașina din imagine este cu titlul de prezentare. Oferta dedicată practicienilor profesiilor liberale este disponibilă până pe data de 30.06.2020, în limita unui contingent limitat.

Audi Q3: Avantaj client până la 9.410* Euro (cu TVA)

Cu Audi Q3 ești pregătit pentru orice fel de drum și experiență. Q3 se remarcă printr-un design mai sportiv, mai confortabil, cu un spațiu generos și variabil, pentru mai multe bagaje și libertate de mișcare. Printre dotările modelului se numără un concept complet digital de operare și afișare, navigație MMI și o gamă largă de sisteme de asistență, inclusiv Adaptive Cruise Assist.

Consum mixt: 7.6 l - 4.7 l/100 km. Emisii CO2: 173g - 123g/100 km.

*Avantaj minim recomandat (TVA inclus) valabil pentru modelul Audi Q3 Advanced 35 TFSI Stronic cu pachete Confort și Technology. Mașina din imagine este cu titlul de prezentare. Oferta dedicată practicienilor profesiilor liberale este disponibilă până pe data de 30.06.2020, în limita unui contingent limitat.

Audi Q5: Avantaj client până la 13.300* Euro (cu TVA)

Nu lăsaţi nimic la voia întâmplării. Indiferent dacă este vorba despre confort, stil sau dinamică: Audi Q5 convinge din primul moment. Atât de impresionantă este apariţia sa, atât de puternic este motorul său, atât de inovative sunt tehnologiile sale. Şi atât de diversificate posibilităţile pe care le oferă. În fiecare zi ceva nou - cu Audi Q5.

Consum mixt: 7,5 - 5,4 l/100 km. Emisii mixte CO2: 172 - 143 g/km.

*Avantaj minim recomandat (TVA inclus) valabil pentru modelul Audi Q5 Design 35 TDI quattro Stronic cu pachet Advanced. Mașina din imagine este cu titlul de prezentare. Oferta dedicată practicienilor profesiilor liberale este disponibilă până pe data de 30.06.2020, în limita unui contingent limitat.

Vrei să afli mai multe despre oferta Audi pentru reprezentanții profesiilor liberale?

Contactează consilierii de vânzări Cybernet Auto Center pentru a primi detalii sau o ofertă personalizată: trimite un email la audi.sales@autocenter.ro, sună la tel. +40 234 577 109, sau vizitează-ne în showroomul din Bacău, Calea Moldovei nr. 154.

Mai multe informații despre ofertă: oferte.audi.ro

* Avantaj minim recomandat (TVA inclus) valabil pentru modelul Audi Q5 Design 35 TDI quattro Stronic cu pachet Advanced. Mașinile din imagini sunt cu titlu de prezentare. Oferta este valabilă în limita contigentului disponibil.