ŠKODA OCTAVIA: avantaj client de până la 5.500 EUR

Alege OCTAVIA sau OCTAVIA COMBI și bucură-te de oferta ŠKODA!
SKODA OCTAVIA

Muzică pentru ochi

Fiecare detaliu al modelului OCTAVIA este un joc atractiv între estetica atemporală și tehnologie modernă. Astfel ia naștere această alură fascinantă. Dacă inima dumneavoastră este mulțumită, este cazul să încântați și mintea.

Utilitate

OCTAVIA oferă combinația ideală între o limuzină rafinată și un automobil polivalent de familie, pregătit pentru orice situație.

Casă, dulce casă

Interiorul modelului OCTAVIA este echipat în manieră confortabilă și familiară, cu iluminarea plăcută și armonioasă de-a lungul laturilor interioare.

Simply Clever

Condusul ar trebui să fie o plăcere și nu o corvoadă. Numeroasele funcții practice și detalii geniale au grijă ca fiecare călătorie să devină și mai confortabilă, fie în interes de serviciu, fie în interes personal.

Oferta este destinată persoanelor fizice și juridice prin PSIPAN 2019, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat de Fondul pentru Mediu. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil si presupune aplicarea discount-ului recomandat, a primei de casare și a ecobonusului / ecobonusurilor calculate în Euro (1 EUR = 4,76 RON) și nu include echipamentele, accesoriile sau dotările opționale. Mașina din imagine este cu titlul de prezentare.

Solicită oferta acum: trimite un email la vanzari@neamt.autocenter.ro  sau sună la ☎ 0233 229 973

Pentru mai multe informații, vă așteptăm pe www.oferteskoda.rowww.autocenter.ro  sau în showroomul Cybernet Auto Center din Piatra Neamț (DN 15D Piatra-Neamț – Roman, km 2).