ŠKODA OCTAVIA de la numai 13.790 EUR (TVA inclus)

Acum ai ultima șansă de a beneficia de unul dintre cele 20.000 de tichete suplimentare puse la dispoziție prin programul RABLA 2019! Alege o ŠKODA OCTAVIA de la numai 13.790 EUR (TVA inclus).
Oferta OCTAVIA prin Rabla 2019

Muzică pentru ochi

Fiecare detaliu al modelului OCTAVIA este un joc atractiv între estetica atemporală și tehnologie modernă. Astfel ia naștere această alură fascinantă. Dacă inima dumneavoastră este mulțumită, este cazul să încântați și mintea.

Utilitate

OCTAVIA oferă combinația ideală între o limuzină rafinată și un automobil polivalent de familie, pregătit pentru orice situație.

Casă, dulce casă

Interiorul modelului OCTAVIA este echipat în manieră confortabilă și familiară, cu iluminarea plăcută și armonioasă de-a lungul laturilor interioare.

Simply Clever

Condusul ar trebui să fie o plăcere și nu o corvoadă. Numeroasele funcții practice și detalii geniale au grijă ca fiecare călătorie să devină și mai confortabilă, fie în interes de serviciu, fie în interes personal.

Preț prin programul Rabla 2019: 13.790 EUR (TVA inclus)

 

Solicită oferta acum

 

 

Ofertă supusă unor termene și condiții, în limita stocului disponibil.

Solicită oferta acum: trimite un email la vanzari@neamt.autocenter.ro sau sună la ☎ 0233 229 973

Pentru mai multe informații, vă așteptăm pe www.autocenter.ro sau în showroomul Cybernet Auto Center din Piatra Neamț (DN 15D Piatra Neamț-Roman, km 2).