EVENIMENT
16.06.2019

Adi RĂSPOPA revine în Campionatul Național de Raliuri 🏎🏁

la volanul unei ŠKODA FABIA R5 alături de CYBERNET AUTO CENTER
Raliul Moldovei

O idilă începută în 2010 alături de ŠKODA S2000, continuă după aproape un deceniu cu cel mai performant automobil de raliuri al marcii, ŠKODA FABIA R5.   

După o pauză competițională de un an, Adi RĂSPOPA revine în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, la volanul unui model ŠKODA FABIA R5, un model care are potențial de a se bate pentru victorie.

Raliul Sibiului 2018 a fost ultima etapa la care am reușit să mă aliniez și am făcut-o tot la volanul unui automobil de categorie R5, cu aportul bunului meu prieten Cătălin GRIGORIU. Revenim pentru moment în campionatul intern pentru două etape, cea de casă de la Bacău și cea de la Iași. Masina este pusă la dispoziție de către Botka Rally Team cu sprijinul celor de la CYBERNET AUTO CENTER, dealer-ul ŠKODA din Piatra Neamț. Primăria Onești este cel de-al doilea partener fără de care prezența noastră în campionat nu ar fi fost posibilă. Suntem conștienți că avem nevoie de timp să ne acomodam cu mașina, dar vom încerca să fim și rapizi în limite.” declară Adi Răspopa, deținător a cinci titluri de campion al categoriei automobilelor cu tracțiune față din Campionatul Național de Raliuri.    

În drepta sa, în rol de navigator îl va avea și de această dată pe Cosmin DIACU, copilotul său consacrat.

Parteneriatul cu Adi vine în mod normal și firesc dupa o bună colaborare de-a lungul mai multor ani. Ne bucurăm că reușim să aliniem o ŠKODA FABIA R5 sub culorile noastre în Campionatul Național de Raliuri și speram să îl putem susține pe Adi cât mai mult, iar el să aibă rezultate bune.”  declară Mircea PLĂCINTĂ, proprietar al CYBERNET AUTO CENTER.

Raliul Moldovei Bacău este cea de-a treia etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop a sezonului 2019 și este compusă din 13 probe, împărțite de-a lungul a două zile și masoară 106,23 km de speciale din totalul celor 392,57 km ai raliului.

Adi RĂSPOPA este susținut de către CYBERNET AUTO CENTER, dealer ŠKODA Piatra Neamt și Primaria Onesti.

Sursa fotografii - 📷 Adrian Răspopa Fan Club