1. Noutati
  2. Caravana ŠKODA ajunge în Piatra-Neamț
09.09.2021
STIRI DE LA SKODA

Caravana ŠKODA ajunge în Piatra-Neamț

Weekendul acesta, Caravana ŠKODA ajunge în inima orașului tău! Cybernet Autocenter te invită de vineri până duminică în parcarea Shopping City Piatra-Neamț pentru trei zile de test drive deschis și multe bucurii și surprize pentru întreaga familie. Intrarea este liberă, distracția de calitate este garantată!

Caravana SKODA

Testează cele mai îndrăgite modele din gama ŠKODA

Consilierii Cybernet Autocenter vă așteaptă în cele trei zile între orele 10 și 18 (duminică până la ora 16). La test drive pot participa persoanele cu vârsta peste 18 ani, care dețin permis de conducere categoria B, indiferent de zona de domiciliu. Doar trebuie să vă prezentați în zona de consiliere, iar colegii noștri vă vor ajuta cu drag!

Cele mai căutate modele vor fi disponibile la Caravana ŠKODA,” spune Alexandru Bordeianu, directorul de vânzări pentru marcă la Cybernet Autocenter. „Vom avea SUV-urile KAMIQ și KODIAQ, dar și berlinele mult-îndrăgite din seria SUPERB și OCTAVIA. Pe lângă mașinile de test drive, vom avea și mașini expuse, inclusiv modelul electric ENYAQ iV, pentru cei pregătiți să descopere noi posibilități. Vă așteptăm cu drag!

Concursuri și surprize pentru toată familia

Image

Timp de trei zile, animatorii noștri vor atrage copiii în activități amuzante și educative, vor împărți baloane și alte cadouri pentru cei mici și cei mari. Toți participanții la sesiunile de test drive câștigă experiențe de neuitat și se pot înscrie în tombola Caravanei. Premiile constau în accesorii „simply clever”, elegante și funcționale, iar marele premiu este un test drive prelungit cu cel mai îndrăgit model al mărcii: ŠKODA OCTAVIA.

Premiile tombolei vor fi extrase la finalul evenimentului, iar extragerea va fi difuzată live pe Facebook. Pentru mai multe detalii, accesați regulamentul concursului folosind butonul de mai jos.

Descarcă regulamentul concursului
Buton
Image

MARELE PREMIU:
UN WEEKEND CU NOUA ŠKODA OCTAVIA
Dinamică, fiabilă și pur și simplu mai frumoasă

Cea mai nouă generație a modelului OCTAVIA vine cu un nivel impresionant de funcționalitate și un design nou și incitant, care nu se demodează în timp. Interiorul este minimalist și ergonomic, iar iluminarea cu LED de la interior asigură accentele ce completează atmosfera elegantă.

La tombola Caravanei ŠKODA, marele premiu este un test drive prelungit, timp de un weekend întreg, cu noua OCTAVIA – ca să te convingi singur de ce este cu adevărat specială!

Save the date

📍 Unde: Parcarea Shopping City Piatra-Neamț
⏱️ Când: Vineri și sâmbătă, de la 10 la 18, și duminică de la 10 la 16.
🚙 Test drive și expunere: 13 dintre cele mai îndrăgite modele ŠKODA
🎫 Tombolă cu premii – accesorii SIMPLY CLEVER și marele premiu: un weekend cu ŠKODA OCTAVIA
🎨 Activități și jocuri pentru toată familia, de la mic la mare!

Eveniment organizat de Cybernet Autocenter cu sprijinul ŠKODA România și Porsche Finance Group România – mașini Simply Clever cu cele mai interesante oferte de finanțare!

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.