NOUTATI SERVICE
11.02.2019

Descoperă avantajele bateriilor originale Volkswagen

Ştiaţi că?
Bateriile Volkswagen

→  Bateria de acumulatori este principala sursă de energie la pornirea motorului şi, de asemenea, este componenta care înmagazinează energia produsă de alternator în timp ce conduceţi? 

→  În fiecare zi, în domeniul electronicii, se înregistrează progrese majore, şi tot mai multe sisteme destinate confortului şi controlului depind de reţeaua de alimentare cu energie electrică a autovehiculului?

→  La temperaturi reduse, performanţa bateriei de acumulatori scade semnificativ? Şi totuşi, iarna, un surplus considerabil de energie este necesar pentru pornirea motorului, funcţionarea ventilatorului şi producerea de căldură pentru interiorul autovehiculului. 

→  Cu precădere în călătoriile pe distanţe scurte se utilizează mai multă energie decât poate fi produsă de alternator

→  Statisticile în materie de defecţiuni, publicate de importante asociaţii automobilistice, arată că funcţionarea defectuoasă a bateriilor de acumulatori este cauza principală a problemelor pe şosele - şi nu doar în cazul automobilelor cu vechime mare

→  Din cauza căldurii intense şi a timpilor de staţionare mari, bateriile de acumulatori se auto-descarcă, ceea ce duce la scurtarea perioadei lor de funcţionare? 

→  Bateriile de acumulatori sunt piese consumabile? Volkswagen recomandă înlocuirea acestora după o perioadă de patru ani.

Bateriile Originale Volkswagen

...  furnizează în mod constant energia necesară motorului şi altor sisteme electrice, chiar şi în condiţii climatice extreme. 

...  oferă garanţia pornirii la rece pe timp de iarnă până la temperatura de -25°C şi sunt fiabile chiar şi în timpul verilor foarte calde, graţie consumului minim de apă.

...  nu necesită deloc întreţinere. 

...  au o rată scăzută de auto-descărcare pe întreaga durată de funcţionare.

...  dispun de un indicator integrat de nivel al acidului, care permite verificarea stării de încărcare a bateriei dintr-o simplă privire.

...  sunt, în mod regulat, în fruntea clasamentelor testelor efectuate de institute de cercetare independente, într-un test al ACE Lenkrad Magazine (11/2009) câştigător fiind declarat modelul 12 V 72 Ah.

...  impun noi standarde în materie de durată de funcţionare. Având în vedere că sunt utilizate doar materiale de calitatev, bateriile de acumulatori Volkswagen oferă un raport calitate / preţ foarte bun.

Doriți să faceți o programare?

Solicitare programare service