NOUTATI SERVICE
04.03.2019

Descoperă avantajele frânelor originale Volkswagen

Ştiaţi că?
Franele Volkswagen

→  Frânele reprezintă cel mai important sistem de siguranţă al autovehiculului şi sunt cruciale în păstrarea siguranţei dumneavoastră? Acestea trebuie păstrate în stare perfectă de funcţionare, mai ales pentru a funcţiona rapid şi eficient în situaţii periculoase.

 Manevrabilitatea, greutatea, viteza şi, mai ales, calitatea componentelor automobilului dumneavoastră influenţează, în mod decisiv, răspunsul acestuia la apăsarea pedalei de frână?

→  Când un automobil frânează, plăcuţele de frână sunt presate pe discurile de frână care se rotesc? În timpul acestui proces, plăcuţele şi discurile de frână se uzează.

→  Dacă frânele de pe o parte a automobilului sunt mai uzate decât cele de pe partea opusă, pericolul intrării în derapaj poate creşte?

→  Dacă plăcuţele de frână sunt complet uzate, va avea loc o frecare metal pe metal? Drept rezultat, va avea loc o creştere a temperaturii, ceea ce va produce zgârieturi adânci şi crăpături în suprafaţa discului de frână, în ultimă instanţă acestea având ca rezultat diminuarea performanţelor sistemului de frânare. 

→  Discurile şi plăcuţele de frână sunt componentele supuse celor mai extreme uzuri şi deteriorări? Dacă vreuna dintre aceste componente se uzează la limita maximă, ea ar trebui schimbată imediat.

🔵 Frânele Originale de la Volkswagen


🔵 oferă performanţe mai bune şi distanţe de frânare mai mici, asigurând astfel un nivel optim de siguranţă în diverse condiţii climatice şi pe o plajă largă de viteze.

🔵 sunt proiectate în concordanţă cu greutatea şi viteza maximă a autovehiculului. Astfel, compoziţia materialului, greutatea şi grosimea discurilor de frână Volkswagen şi a plăcuţelor de frână variază în funcţie de motor.

🔵 pot rezista unor condiţii de exploatare dure. Deşi plăcuţele de frână Volkswagen pot fi presate pe discuri cu o tonă forţă, în timpul unei frânări de urgenţă, discurile de frână Volkswagen nu se vor deforma sau sparge.

🔵 reacţionează cu un înalt coeficient de siguranţă, chiar şi la temperaturi extreme de operare.

🔵 funcţionează silenţios şi lin. Nu produc zgomote puternice, iar în pedală nu apar vibraţii.

🔵 asigură o durată mare de funcţionare atunci când sunt utilizate discuri de frână Volkswagen şi plăcuţe de frână Volkswagen originale.

Doriți să faceți o programare?

Solicitare programare service online