NOUTATI SERVICE
01.08.2019

Importanța sistemului de frânare

Ştiaţi că?
sistemul de franare


→  Frânele reprezintă cel mai important sistem de siguranţă al autovehiculului şi sunt cruciale în păstrarea siguranţei dumneavoastră? Acestea trebuie păstrate în stare perfectă de funcţionare, mai ales pentru a funcţiona rapid şi eficient în situaţii periculoase.

→  Manevrabilitatea, greutatea, viteza şi, mai ales, calitatea componentelor automobilului dumneavoastră influenţează, în mod decisiv, răspunsul acestuia la apăsarea pedalei de frână?

→  Când un automobil frânează, plăcuţele de frână sunt presate pe discurile de frână care se rotesc? În timpul acestui proces, plăcuţele şi discurile de frână se uzează.

→  Dacă frânele de pe o parte a automobilului sunt mai uzate decât cele de pe partea opusă, pericolul intrării în derapaj poate creşte?

→  Dacă plăcuţele de frână sunt complet uzate, va avea loc o frecare metal pe metal? Drept rezultat, va avea loc o creştere a temperaturii, ceea ce va produce zgârieturi adânci şi crăpături în suprafaţa discului de frână, în ultimă instanţă acestea având ca rezultat diminuarea performanţelor sistemului de frânare. 

→  Discurile şi plăcuţele de frână sunt componentele supuse celor mai extreme uzuri şi deteriorări? Dacă vreuna dintre aceste componente se uzează la limita maximă, ea ar trebui schimbată imediat.

 

Dacă doriți să fiți  contactați de către unul dintre departamentele noastre, vă rugăm să accesați următorul link: CONTACT

Acum ai posibilitatea de a te programa rapid, simplu și de oriunde vrei!

Dorești o programare?

Programare service online

Suntem aici pentru ca dumneavoastră să fiți multumiți de serviciile noastre!

Cybernet Auto Center. Pregătiți mereu pentru orice moment! 💯👌