CYBERNET AUTOCENTER Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Noul Volkswagen Amarok
26.04.2022
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Noul Volkswagen Amarok

Mai mare, mai sigur și mult mai conectat cu tine

vw amarok


Pe 26 aprilie 2022 - Vehicule comerciale Volkswagen (VWN) a prezentat noua generație a modelului Amarok. Proiectat și conceput în Germania și Australia noul Amarok își va ocupa din nou locul în fruntea segmentul pick-up B cu specificații excelente, o multitudine de funcții de asistență pentru sofer dar și și o gamă mult mai largă de sisteme de propulsie față de predecesorul său.

Designul impunător tipic pentru modelul Amarok a fost acum redefinit și astfel noul model capătă mai multă forță și mai mult dinamism devenind mult mai carismatic și puternic. Conform schițelor publicate de Volkswagen, interiorul va fi unul complet digital. În echipare standard sau de top va dispune de un panou de bord sub forma unui monitor, în timp ce un ecran vertical va ocupa aproape toată consola centrală.


Image

În ciuda deghizării, nu este greu să identificăm
cum dimensiunile actualului model au crescut. 

Noul pick-up va avea o lungime de 5,35 metri cu 10 centimetri în plus față de actuala variantă și va miza pe un ampatament de 3,27 metri, spațiul pentru pasageri fiind mărit cu 17,5.


Datorită dimensiunilor generoase bine înțeles crește și sarcina utilă până la 1,2 tone.

Capacitatea maximă de remorcare a crescut și ea la 3,5 tone și este acum posibilă pentru mai multe variante de motorizare și de transmisie.Image
Image

Noua secțiune frontală este o declarație în sine. Surprinzător și carismatic. Barele transversale ale grilei radiatorului cu faruri LED înguste, integrate concis, care sunt standard pentru toate versiunile scot în relief puterea și performanțele de top cu care Amarok ne-a obișnuit. Opțional vor fi dispoibile farurile IQ.Light – LED. Ele subliniază aspectul high-tech al lui Amarok. 
împărțirea orizontală a secțiunii frontale sau într-un design în formă de X în partea de sus definesc foarte bine cuvântul Amarok.

Noul pick-up al Volkswagen Vehicule Comerciale își păstrează caracterul și din partea din spate. Haionul larg este încadrat de farurile spate standard cu LED, iar cuvântul „Amarok” este
în relief aproape pe toată lățimea hayonului. Ca și în modelul anterior, în noul Amarok, de asemenea, există suficient spațiu pe platforma de încărcare, între roți, pentru un europalet. 

În funcție de piața de desfacere, noul Amarok va fi disponibil cu până la cinci motorizări: patru versiuni diesel și una pe benzină iar clienții vor putea opta pentru versiuni cu roți motrice spate sau cu tracțiune integrală.

Noul pick-up va disponie de tehnologii de ultima generație și va fi echipat cu peste 30 de sisteme de siguranță și asistare.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.