STIRI DE LA VOLKSWAGEN
21.10.2019

Noul Volkswagen Passat

Țineți pasul cu viitorul.
Noul Volkswagen Passat

Confortul extraordinar optimizează calitatea vieţii.

Sunteţi şi dumneavoastră una dintre acele persoane foarte ocupate, care trebuie să călătorească adeseori în interes de serviciu şi/sau poate sunteţi managerul cotidianului familiei? În ambele cazuri, este foarte important pentru dumneavoastră să aveţi un automobil fiabil, care să vă susţină fără greş. Noul Passat este partenerul ideal, sarcina sa fiind să vă facă dumneavoastră viaţa mai uşoară. Datorită funcţiilor sale intuitive, fiecare călătorie devine o experienţă specială, pe care o veţi savura în confort deplin.

Designul expresiv al noului model Passat emană eleganţă, claritate şi o alură încrezătoare. Proporţiile dinamice sugerează puterea ce aşteaptă sub capota motorului.

Confort

Passat impresionează în multe feluri - de exemplu cu funcţiile sale practice, care contribuie la starea de bine a şoferului, dar şi a pasagerilor. La drumurile scurte, dar şi în călătoriile lungi.

Digital Cockpit
Rezoluţie înaltă şi funcţii interactive.
Afişajele analogice sunt o chestiune de domeniul trecutului. Astfel, acum puteţi înlocui instrumentele rotunde clasice cu un ecran de înaltă rezoluţie. Inovatorul afişaj Digital Cockpit vă oferă diverse informaţii adiţionale faţă de viteza de deplasare şi nivelul combustibilului.
Află mai multe

Infotainment

Dumneavoastră şi pasagerii dumneavoastră veţi beneficia de divertisment de primă clasă, plus conectivitate de ultimă oră, la bordul modelului Passat. Bucuraţi-vă de sunetul excelent, navigaţia intuitivă şi de confortul comenzii vocale, care vă ascultă ordinele fără că cârtească.

Pașii următori

Pentru mai multe informații despre noul Volkswagen Passat, vă așteptăm în showroom-ul nostru din Bacău, Calea Moldovei nr. 239, sau la telefon ☎ 0234 518 604. Contactați echipa de vânzări pentru mai multe informații printr-un email la vw.sales@autocenter.ro .