NOUTATI SERVICE
04.10.2019

Ștergătoarele originale Aero de la Volkswagen

Ștergătoarele originale de la Volkswagen, cu lamele aero, au o contribuție semnificativă la siguranța traficului.
Ștergătoare originale

Create din materiale rezistente și cu un design aerodinamic, ștergătoarele originale asigură o performanță uniformă pe toată durata utilizării lor - chiar și în cele mai dificile condiții de vreme.

Știați că?

→  Lamele ştergătoarelor au o contribuţie semnificativă la siguranţa traficului. Cu toate acestea, în comparaţie cu celelalte componente care au legătură cu siguranţa, ştergătoarelor li se acordă cea mai puţină atenţie.

→  Lama ştergătorului lunetei se toceşte la fel ca şi cele ale parbrizului? Toate ştergătoarele ar trebui schimbate în acelaşi timp.

→  Ştergătoarele fac subiectul unor performanţe destul de impresionante? În medie, o lamă de ştergător, parcurge pe suprafaţa parbrizului, în şase luni, circa 800 de kilometri.

→  Din cauza radiaţiei solare, a ozonului şi a altor factori de mediu, cauciucul fiecărei lame de ştergător devine, în cele din urmă, poros, crăpat şi dur?

→  Reziduurile dure, de la insectele lipite de parbriz, precum şi gheaţa şi temperaturile scăzute din timpul iernii, pot deteriora muchia fină a lamei ştergătorului?

→  Atunci când lamele ştergătoarelor sunt deteriorate, ele lasă dâre sau o peliculă de murdărie pe parbriz şi pot scârţâi sau sări pe sticlă? Acestea sunt semne clare că ar trebui schimbate.

 

Lamele pentru ştergătoare originale, aero, de la Volkswagen…

...  curăţă fără să lase dâre pe parbriz. 

...  asigură o presiune egală pe toată zona de contact, graţie şinelor flexibile de înaltă precizie, care sunt perfect adaptate curburii parbrizului.

...  oferă un nivel constant de performanţă pe întreaga durată de viaţă. 

...  funcţionează lin şi uniform. Nu vor sări sau scârţâi pe suprafaţa din sticlă, graţie materialului cauciucat şi a unui strat de alunecare neted. 

...  sunt eficiente chiar şi la viteze mari, datorită formei aerodinamice. 

...  materialele din care sunt fabricate lamele ştergătoarelor sunt rezistente la temperaturi mici şi permit funcţionarea acestora la parametri normali chiar şi în timpul iernilor grele. 

...  au un indicator de uzură integrat, care va reaminti şoferului când este momentul să schimbe lamele.

Dacă doriți să fiți contactați de către unul dintre departamentele noastre, vă rugăm să accesați acest link.

Acum ai posibilitatea de a te programa pentru următoarea vizită la service rapid, simplu și de oriunde vrei!