STIRI DE LA VOLKSWAGEN
26.11.2018

Touareg Experience @ Cybernet Auto Center

Ready for more.
Touareg Experience

Suprem, confortabil și tehnologizat. Cu aceste trei cuvinte poate fi descris noul SUV, Volkswagen Touareg.

A treia generație a modelului Touareg întrece de la distanță vechiul model, favorizând confortul, capacitățile off-road dar își păstrează în continuare capacitățile utilitare.

Impreună cu 12 mașini pregătite să înfrunte condițiile nevaforabile ale vremii, am pornit la drum spre Valea Uzului alături de 35 de clienți curioși plus 2 reprezentanți ai presei locale de capabilitățile și performanțele celui mai tehnologizat model Volkswagen.

Astfel, șoferii au avut posibilitatea de a experimenta pe o distanță lungă, o conducere nouă și dinamică în compania trainerilor specializați de la Driving Events, echipei eblogAuto.ro și bineînțeles membrilor de la departamentul de vanzari, Volkswagen Bacău – Cybernet Auto Center.

Touareg a reprezentat o apariţie impunătoare şi inconfundabilă pe şosele spre Valea Uzului.

Tehnologiile de ultimă oră, în parte disponibile ca dotări opţionale pe unele mașini, precum sistemul electromecanic de preîntâmpinare a răsturnării, farurile IQ. Light – LED-Matrix şi bordul Innovision au sporit nivelul de confort și au oferit momente specaculoase.

Touareg Experience a continuat la restaurantul Vitraj (cafe & lounge) unde invitații au avut posibilitatea de a participa la o prezentare despre roadshow și de a socializa cu staff-ul Volkswagen Bacău și membrii echipei eblogAuto.ro.