EVENIMENT
25.06.2019

Un loc 2 cât o victorie pentru Adrian RĂSPOPA la Raliul Moldovei Bacău

Felicitări echipei Adrian RĂSPOPA și Cosmin DIACU
RM

Adrian RĂSPOPA și Cosmin DIACU au reușit să urce pe poziția secundă în Raliul Moldovei Bacău 2019, chiar de la prima evoluție cu un model de categorie R5 în Campionatul Național de Raliuri.

Parteneriatul pornit cu CYBERNET AUTO CENTER, dealer SKODA Piatra Neamț, cu ocazia etapei de casa, s-a dovedit unul de bun augur pentru Adrian RASPOPA.

Cu 2 probe castigate in raliul de casa, echipajul RASPOPA/ DIACU a reusit sa isi asigure un ecart suficient fata de principalul urmaritor, Dan GIRTOFAN, impreuna cu care a oferit un duel plin de suspans pe toata durata competitiei.    

„A fost un raliu plin de suspans pentru noi. În primul rând a fost pentru prima oară când am evoluat alături de Cozo, copilotul meu, la o etapă de macadam pe o mașină de categorie R5. Am avut emoții pentru că primele teste cu mașina le-am făcut joi, cu o zi înaintea raliului, unde ne-am simțit bine, dar nu aveam niciun reper pentru ritmul nostru. Shakedown-ul ne-a confirmat că ne aflăm unde ne dorim, ca și timp, iar pe probele din prima zi am demonstrat că ne putem bate la vârful clasamentului. Surpriza neplacută a venit la sfârșitul primei zile, mai exact dupa Superspeciala, unde, datorită neatenției mele la dictare, am greșit parcursul probei din centrul orașului Onești. Penalizarea care a urmat ne-a aruncat pe locul al treilea pierzând ecartul din fața principalului adversar, Giri. În ziua a doua, ne-am concentrat foarte bine și am reușit să câștigăm de doua ori proba Trebeș, cea mai lungă a zilei, reușind în acest fel să recuperez poziția secundă. Am facut o cursă inteligentă zic eu, pentru că unde am știut că imi pot crea un avantaj am făcut-o, unde am vrut să conserv avantajul, la fel, am realizat acest lucru. În final aș vrea să îi mulțumesc lui Mircea PLĂCINTĂ, proprietar al Cybernet Auto Center, cel care ne-a spijinit ca să putem demara acest proiect alături de Primaria Onești.”  declara Adrian RĂSPOPA la finalul Raliului Moldovei Bacău.

Următoarea etapa la care va lua startul echipajul format din Adrian RĂSPOPA și Cosmin DIACU este Raliul Iașului în perioada 6-7 septembrie 2019, unde cei doi se vor alinia la start alături de acelați automobil SKODA FABIA R5.

Sursa fotografii - 📷 Adrian Răspopa Fan Club