EVENIMENT
14.05.2019

Ziua Familiei la ŠKODA Piatra Neamț! 🎉👨‍👩‍👧‍👦😄

Un eveniment ALTFEL 💚
ZIUA FAMILIEI SKODA

După cum sugerează și denumirea, "Ziua Familiei" reprezintă un eveniment care este destinat să le permită celor dragi să facă o pauza de la activitățile din viața lor de zi cu zi și să petreacă împreună.

Astfel, Cybernet Auto Center, dealer autorizat ŠKODA în Piatra Neamț a organizat pe 11 Mai la sediul reprezentanței localizate pe DN 15D Km 2 +155, șoseaua Piatra Neamț – Roman, o petrecere în familie diferită pentru a sărbători cu mare fast împreună cu membrii echipei, momente unice alături de invitați.   

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru organizatori a fost oferirea activităților și experiențelor aparte atât pentru copii cât și pentru adulți.

Pe parcursul zilei, participanții au avut posibilitatea de a se înscrie la workshop-uri de pictură, desen, activități de dans & karaoke. Printre momentele artistice destinate să distreze invitații, caricaturistul Florin Petroi de la www.desenultau.webs.com din Bacău, a reușit să redea zâmbetele pe fețele invitaților cu desenele sale.

"O familie care se joacă împreună, rămâne împreună".

Această deviză a fost ideea din culisele organizării Zilei Familiei ŠKODA la reprezentanța noastră, o sărbătoare pentru toată lumea unde membrii familiilor au avut posibilitatea de a se întâlni și a se bucura pentru scurte momente de timp prețios și de calitate.